Det er meg det kommer an på

Les disse enkle ordene, gjerne noen ganger hver dag, og la de synke inn. Denne lille boken kan få stor betydning for ditt liv.

Å dra på ekspedisjon i egen sjel og tanker er det mest nyttige, levende og morsomme et menneske kan gjøre. Men reisen må ha et mål – at du en dag ser deg i speilet og sier: Det er meg det kommer an på! Da er du kommet fram til kjernen. Heretter mestrer du det du vil – fordi du trives med deg selv.

Gyrid Beck Solberg holder foredrag om motivasjon, mental trening og bevisstgjøring av ansvar for eget liv.

“Jeg er her jeg er i dag fordi jeg har tatt et valg – et valg om å lykkes med det jeg brenner for. Jeg tror så på det jeg snakker om, og vil at så mange som mulig skal høre det.
Jeg vil at folk skal skjønne hvor viktig det er å selv ta ansvar for egen utvikling, egen trivsel og eget liv – denne boken hjelper deg til det” Gyrid Beck Solberg

Ta kontakt og book et foredrag med Gyrid Beck Solberg

Vil du at Gyrid skal inspirere din organisasjon med et foredrag? Gyrid tar deg med inn i din egen verktøykasse, slik at du kan lære mer om deg selv. Du får god mental trening og et nytt perspektiv på ting med det inspirerende foredraget "Det er meg det kommer an på".