Fokus på følelser og tanker

Det er meg det kommer an på!  er tittelen på Beck-familiens egenutviklede filosofi og mentale treningsprogram, i dag videreført av Gyrid Beck Solberg. Med bedriftstilpassede kurs tar hun i bruk flere teknikker - foredrag, samtaler og oppgaveløsning - for dypere bevisstgjøring og positiv endring.

Kurset skreddersys i forhold til deltagernes antall og bakgrunn, virksomhetens art og mål for hver enkelt deltager og for gruppen.

Gyrid Beck Solberg tar for seg ulike grupper, men fokuserer på ungdom, næringslivet og toppidrettutøvere. Gjennom sine egne utfordringer og historier får hun deg til å tenke helt nytt!

Gyrid Beck Solberg er opptatt av at nettopp du kan styre dine egne tanker.

Hvilke mål har du i livet? Hva er det du har lyst til å gjøre? Hva gjør du hvis du møter motgang? Med et fokus på tankene og følelsene dine, vil Gyrid Beck Solberg gi deg hjelp på veien til å finne svarene på slike spørsmål.

Solberg tilbyr motiverende foredrag med læring som vi alle trenger. Hun vil hjelpe deg til å ta stilling i ditt eget liv. La deg inspirere av Gyrid Beck Solberg!

Du er dine tanker, derfor former dette deg også som person. Hvordan kan du endre negative mønstre og hvordan kan du bli den beste versjonen av deg selv?

Gyrid Beck Solberg vil gi deg verktøy til din mentale verktøykasse slik at du kan løse dine egne utfordringer. Dette er både inspirerende og ikke minst motiverende.

For et fyrverkeri av en motivator! Dersom du er ute etter å blåse positiv kraft inn i det du driver med, og samtidig vekke motivasjonen og engsjementet til dine medarbeidere - så er dette riktig dame å leie inn! Heia Gyrid!

Marion Kvellheim, Utviklingsrådgiver for barnehage, skole og oppvekst

Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt til våre medlemmer og vi fikk mange gode tilbakemeldinger.

Marte Skogland Andersen

Gyrid formidlet noe alle kjente seg igjen i og som inspirerte hver enkel. Gode tilbakemeldinger fra ansatte som syntes dette var KNALLbra. Anbefaler Gyrid på det sterkeste til kick off arrangement og generelt motivasjonsforedrag.

Anita Stubberud Grøndahl, Eiendomssjef

Ta kontakt og book et foredrag med Gyrid Beck Solberg

Vil du at Gyrid Beck Solberg skal inspirere din organisasjon med et foredrag? Gyrid Beck Solberg tar deg med inn i din egen verktøykasse, slik at du kan lære mer om deg selv. Få deg god mental trening og et nytt perspektiv på ting med det inspirerende foredraget "Det er meg det kommer an på".