Referanser

Svea Finans

"Din måte å formidle budskapet «det er meg det kommer an på» var inspirerende og lærerikt. Det er opp til hver og en, om vi har vilje til å ta tak i disse, for å utvikle oss mot det vi vil prestere. Jeg syntes også det var gøy å høre din vinkling og gode eksempler fra ditt forhold til din far. Frank Beck var en person jeg satte veldig høyt. Han lærte meg mye som jeg fortsatt har glede av. Som du sa Gyrid, vi kan alle bli litt bedre hver dag."

Geir Karlstad

Max Gouchan

"Jeg var så heldig å få med meg foredraget til Gyrid på IMA sin konferanse i Oslo. Nå snart 2 uker senere sitter fortsatt budskapene til Gyrid sterkt i meg og hjelper meg enormt i hverdagen i arbeidslivet. Dette er et foredrag man absolutt burde få med seg! Jeg vil på det sterkeste anbefale å booke Gyrid som foredragsholder! Hun eier scenen og skaper mye glede, latter og emosjonell tilknytting til publikum. I pausen etter foredraget gikk alle rundt og snakket om at dette foredraget virkelig gikk tett innpå dem.."

Public speaker – Millennials, Generation Z and Entrepreneurship

Hans Majestet Kongens garde

"Musikk- og Drillkontingenten i HMKG jobber alltid mot å være verdens beste i det vi gjør. Verdens beste avdeling består av verdens beste enkeltindivider. For å gå fra god til best trenger vi, både som avdeling og hver enkelt, hjelp til å jobbe mentalt, sette mål, nytte hodet og tanker på best mulig måte og rett og slett bli en best mulig versjon av seg selv. Det får vi nå hjelp til av Gyrid, som virkelig tenner gnisten vi alle har! Filosofien er genialt enkel, men ikke alltid like enkel å følge. Gyrid hjelper oss på veien, noe jeg er utrolig takknemlig for. Jeg anbefaler Gyrid for alle som har ambisjoner og ønsker å nå langt!."

Kaptein Jan-Erik Synnes, Kompanisjef Musikk- og Drill, Hans Majestet Kongens Garde

Hans Majestet Kongens garde

"Jeg har hatt gleden av å samarbeide med familien Beck ved flere anledninger i forbindelse med tiden jeg jobbet i musikk- og drillkontingenten (nå 3.gardekompani) i Hans Majestet Kongens Garde. I løpet av mine 11 år ved denne avdelingen fikk jeg oppleve hvilken betydning Gyrids budskap hadde for avdelingens positive utvikling med tanke på hva den enkelt kontingent presterte fra år til år. Et spørsmål vi ofte fikk fra folk, var hvordan det var mulig å få gardister til å gjennomføre så komplekse og presise drill- og musikkprogram år etter år, med så få måneder til trening og øving? Dette spørsmålet får avdelingen fortsatt den dag i dag. Svaret består av flere ting, men en svært viktig del av svaret er at avdelingen prioriterer å implementere Gyrids budskap i alle deler av den daglige tjenesten. Dette er et bevisst valg man må ta dersom man skal få fullt utbytte av Gyrids budskap. HM Kongens Gardes 3.gardekompani er verdensledende innen oppvisninger med kombinasjonen av musikk og drill, og Gyrid Beck har definitivt en stor del av æren for at de har kommet dit, og for at dette fortsatt er gjeldene. Gyrid er en fantastisk person med en helt unik formidlingsevne. Dette gjør at hun «treffer» deg på en måte som virkelig får deg til å tenke. Dersom du tar til deg budskapet og aktivt går inn for å gjøre de nødvendige endringene i måten å tenke og handle på, så vil du oppleve å oppnå de resultatene du ønsker for deg selv eller din bedrift. Jeg gir Gyrid Beck mine beste anbefalinger."

Bjørnar Brækkes, tidl sjef 3. gardekompani, Hans Majestet Kongens Garde

Utdanningsforbundet, Asker

"Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor, så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt for våre medlemmer, som ga mange gode tilbakemeldinger etter foredraget."

Marte Skogland Andersen, Hovedtillitsvalgt

Posten

"Det var et fyrverkeri av et foredrag. Mine tanker i ettertid er at du trollbandt 55 tilårskomne ledere som om det var en spennende eventyrfortelling i en barnehage. Din tilstedeværelse er usminket og ærlig. Med din erfaring fra miljøer som må yte sitt beste til enhver tid, har du mye å dele med oss som prøver å yte vårt beste. Det var ikke en eneste i salen som ikke nå er klar over hvem det kommer an på. Det er hver enkelt som kan gjøre noe med sitt liv. Måten du formidlet det på var bare helt outstanding."

Magnor Hofsøy, Distribusjonssjef

Kriminalomsorgens Yrkesforbund

«Vi leide inn Gyrid til vår kvinnekonferanse for å motivere de tilsatte/medlemmer til å ta på seg lederstillinger og verv. Foredraget ble en suksess og vi fikk utrolig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Et fantastisk foredrag og det var så fint med fokuset på at vi kan gjøre små endringer for å bli LITT bedre og ikke nødvendigvis må bli verdensmestere. Kan anbefales til alle som ønsker en motiverende og inspirerende foredrag»

Gro Lindstad, Rådgiver

Syscom AS

"Jeg har opplevd Gyrids foredrag, Det er meg det kommer an på, ved to anledninger. Hun engasjerer, inspirerer og har fått meg til å tenke annerledes etterpå.

 Pål Nome, Adm. direktør

MENY AS

"Du satte oss i et modus hvor det ble tid til å gå inn i seg selv, bare bli litt bedre. Har hørt din far, Frank Beck, ved noen anledninger og har alltid ment at han var en av de beste foredragsholderne. Etter å ha hørt deg, forstår jeg at eplet ikke faller langt fra stammen – du var minst like god. Tusen takk for et motiverende og bra foredrag!."

Espen Auestad Tollefsen, Driftssjef

Lillestrøm Kommune - Park & Friluftsliv

"Vi var veldig fornøyde med foredraget Gyrid holdt for oss. Vi lurte på om hun klarte å komme gjennom til avdelingen, noe hun klarte. Hun var flink til å formidle og klarte å engasjere gruppen gjennom hele foredraget. Dette med bruk av egne historier og fellesoppgaver som ble utført på slutten. Det er et foredrag vi anbefaler alle å høre på."

Tony Karlsen, Arbeidsleder Drift - Park og friluftsliv

Ta kontakt og book et foredrag med Gyrid Beck Solberg

Vil du at Gyrid skal inspirere din organisasjon med et foredrag? Gyrid tar deg med inn i din egen verktøykasse, slik at du kan lære mer om deg selv. Du får god mental trening og et nytt perspektiv på ting med det inspirerende foredraget "Det er meg det kommer an på".