Om Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg har mangeårig utdannelse innenfor nevro lingvistisk programmering (NLP), noe som gjør henne godt utrustet til å hjelpe mennesker i alle typer situasjoner.

Med nesten 20 års erfaring som foredragsholder, motivator og mental trener, hjelper Gyrid Beck Solberg folk til å ta ansvar og skape sin egen motivasjon.

Fra ungdom som ikke passer helt inn i den "normale" skolen, til bedrifter,  organisasjoner og toppidrettsutøvere. Gyrid hjelper mennesker til å bli motiverte ved å ta ansvar. De siste 13 årene har hun jobbet som mentaltrener ved Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Gyrid Beck Solberg er også kjent som datteren til Frank Beck, en berømt foredragsholder og motivator. Allerede fra barndommen av fikk hun et unikt innblikk i filosofien hans. Filosofien hennes bygger på en videreutvikling av farens bok "Det er meg det kommer an på". Du vil oppleve et moderne perspektiv på denne klassikeren innen mental trening.

Gyrid gir bedrifter verktøyene til å tenke nytt og annerledes. Hun er god til å tilrettelegge for ønskene og behovene til hver enkelt kunde, og vet hva som skal til for å engasjere både grupper og enkeltpersoner.

Gyrid Beck Solberg viser at det går an å utfordre seg selv, både mentalt og fysisk. Hun utfordrer tankeprosessen din og får deg til å se løsninger der du tidligere så problemer. Foredraget hennes "Det er meg det kommer an på" vil gi deg en god mental treningsøkt, men også motivasjon og glede.

Gyrid Beck Solberg er en anerkjent foredragsholder som har holdt foredrag for store bedrifter som DNB, NHO, Bane Nor, Norges Håndballforbund, Avinor og Kreftforeningen.

På cabriolettur med Røine #13, Gyrid Beck Solberg, en av Norges dyktigste mentale trenere om mot.

Datter til legenden Frank Beck, idrettsmotivator og mentor for mange av Norges største idrettsstjerner.
En stor Ledestjerne som viser vei. Foredragsholder, Mentaltrener, Motivator, Samtalepartner, Bevisstgjører. 

Bytt tankesett, nå målene dine raskere!
Ta ansvar og si de viktige ordene: Det er meg det kommer an på!

Ta kontakt og book et foredrag med Gyrid Beck Solberg

Vil du at Gyrid skal inspirere din organisasjon med et foredrag? Gyrid tar deg med inn i din egen verktøykasse, slik at du kan lære mer om deg selv. Du får god mental trening og et nytt perspektiv på ting med det inspirerende foredraget "Det er meg det kommer an på".