Om Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg har mangeårig utdannelse innenfor nevro lingvistisk programmering (NLP), noe som gjør henne godt utrustet til å hjelpe mennesker i alle typer situasjoner.

Grupper hun har jobbet med er ungdom som ikke passer helt inn i den "normale" skolen, bedrifter og organisasjoner. Hun jobber også med en til en veiledning av ulike typer idrettsutøvere. I tillegg har hun jobbet i over 13 år som mentaltrener ved Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Som de fleste av oss vet, krever idrettsutøvere enorm mental og fysisk kontroll. Derfor vet vi at Gyrid Beck Solberg er den rette personen til å trene opp deg eller din bedrift til å tenke nytt og annerledes. Hun er god til å tilrettelegge for nettopp dine behov og vet hva som skal til for å engasjere både grupper og enkeltpersoner.

Gyrid Beck Solberg er også kjent som datteren til Frank Beck, som var en kjent treningsmotivatør. Dette har gitt Gyrid et unikt innblikk i hans filosofi allerede fra barndommen. Dette gjør henne til en ekspert på motivasjon. Hun tar utgangspunkt i farens bok "Det er meg det kommer an på", men hun har videreutviklet denne til et helt nytt nivå. Du vil kunne se et moderne perspektiv på denne klassikeren innen mental trening.

Gyrid Beck Solberg viser at det går an å utfordre seg selv, både mentalt og fysisk. Hun utfordrer tankeprosessen din og får deg til å se løsninger der du før så problemer. Foredraget hennes "Det er meg det kommer an på" vil gi deg en god mental treningsøkt, men også motivasjon og glede.

Book Gyrid Beck Solbergs foredrag i dag og få det spesialisert til din bedrift, deg som enkeltperson eller din gruppe.

Gyrid Beck Solberg er en anerkjent foredragsholder som har holdt foredrag for store bedrifter som DNB, NHO, Bane Nor, Norges Håndballforbund, Avinor og Kreftforeningen.

På cabriolettur med Røine #13, Gyrid Beck Solberg, en av Norges dyktigste mentale trenere om mot.

Datter til legenden Frank Beck, idrettsmotivator og mentor for mange av Norges største idrettsstjerner.
En stor Ledestjerne som viser vei. Foredragsholder, Mentaltrener, Motivator, Samtalepartner, Bevisstgjører. 

Bytt tankesett, nå målene dine raskere!
Ta ansvar og si de viktige ordene: Det er meg det kommer an på!

Ta kontakt med oss for et foredrag med Gyrid Beck Solberg

Vil du at Gyrid Beck Solberg skal inspirere din organisasjon med et foredrag? Gyrid Beck Solberg tar deg med inn i din egen verktøykasse, slik at du kan lære mer om deg selv. Få deg god mental trening og et nytt perspektiv på ting med det inspirerende foredraget "Det er meg det kommer an på".